1 kg taze fasulye 1 kahve fincanı bulgur 1 adet soğan 2 adet domtes Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı salça Tuz [b]Bulgurlu Taze Fasulye Çorbası - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Bir tecereye önce sıvı yağı sonra da küp küp doğradığınız soğanları koyup kavurun.Soğanlar kavrulduktan sonra 2 adet domatesi rendeleyerek ekleyin. Bir iki dk daha kavurun. Bir kaşık salçayı ekleyip küçük küçük doğradığınız taze fasulyeyi de atıp kısık ateşte kavurmaya devam edin. Fasulyenin rengi değişince suyunu ilave edin. İsteğe göre ayarlayabilirsiniz suyunu. Fasulyelerin pişmesine 15-20 dk kala bulgurunu ve tuzunu ekleyin. 15-20 dk sonra çorbanız servise hazır. ALINTI[/b]
berfin TecrubeLi ÜyE
Ruh HaLi : Hangi ülkedensiniz : Mesaj Sayısı : 1060 Teşekkür Sayısı : 1847 Kayıt tarihi : 01/11/08