Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 50 Nerden : istanbul Teşekkür Sayısı : 397 Kayıt tarihi : 21/12/08
Konu: Bak bu hasas bi konu Çarş. Şub. 11, 2009 1:06 am
selam mutfak denınce Necati usta akla gelir taskebab yapımında Necati usta gibi yapanı tanımam isterseniz arkadaşlar bi de şa i dim var saygı değer muhtesim ebemiz çok yemiştir ona sorabilirisiniz tarifini almak isteyen varsa taskebab tarifi ücretlidir ücretini muhtesim abeye verebiilir makbuz karşılığın da herkese selam ve saygılar
Muhtesim Admin
Ruh HaLi : Hangi ülkedensiniz : Mesaj Sayısı : 4379 Nerden : istanbul Teşekkür Sayısı : 10146 Kayıt tarihi : 30/10/08
Konu: Geri: Bak bu hasas bi konu Çarş. Şub. 11, 2009 4:02 am
yaaaaa seydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
ya tas kebab
ya paraqlar gelsinnnnnnnnnn :)
berfin TecrubeLi ÜyE
Ruh HaLi : Hangi ülkedensiniz : Mesaj Sayısı : 1060 Teşekkür Sayısı : 1847 Kayıt tarihi : 01/11/08
Konu: Geri: Bak bu hasas bi konu Çarş. Mart 18, 2009 11:13 am
SİVAS KEBABI Malzemeler: 500 gr kusbası et 5 patlıcan 7 adet yesil biber 6 domates 1 iri soğan 1 kase maydanoz 1 tatlı kaşığı salça ( koymasanızda olur domatesin rengine göre)
Yapılışı:
patlıcan alacalı soyulur iri iri doğranır yuvarlak sekilde. tuzlu suya konur. biberler temizlenir yıkanır domatesler yuvarlak kesilir aralıklı. maydanoz iri kıyılır. patlıcan yıkanır suzulur. patlıcan ve biber bol yağda hafi kızartılır. tencereye et alınır biraz su eklenir pisirilir 1 çorba kasığı yağ ile hafıf kavrulur soğan incecik kıyılır eklenir pisirilir. patlıcanların yarısı dizilir. uzerine domates dizilir . onun uzerine biber dizilir. tekrar patlıcan ve domates sırayla dizilin en son maydanoz serpilir. baharat ve tuz serpilir. 1,5 su bardağında sulandırılmıs salçalı su dökulur. önce harlı sonra kısık ateste pisirilir. AFİYET OLSUN
Necati NormaL ÜyE
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 50 Nerden : istanbul Teşekkür Sayısı : 397 Kayıt tarihi : 21/12/08
Konu: Geri: Bak bu hasas bi konu Perş. Mart 19, 2009 1:10 am
selam ablacım bune ya inan tok olduğum halde çok açıktırdı bu resim peki kim yapacak bunu yiyebilisek